+36302841636 office@kulcsweb.hu

Honlapkészítés

Mára az internet lett a vállalkozások elsőszámú megjelenési fóruma, az egyik, ha nem a legfontosabb marketing elem. Információs társadalomban élünk, az információs sztrádán mozgunk, aki pedig innen kimarad, az le is marad. Egyre több cégben tudatosul, hogy egy saját, jól megtervezett, áttekinthető weblap nélkülözhetetlen a gyilkos piaci versenyben. A honlapkészítés során a weboldal nyújtotta lehetőségeket be kell illeszteni a vállalkozás stratégiájába.

Az ingyenes honlapkészítés hátrányai

Manapság számos cég foglalkozik ingyenes honlapkészítéssel a piacon. Azonban azt az egy jó tulajdonságot leszámítva, hogy nem kerül pénzbe, más pozitív jelzővel nem illethetjük. Az összes ilyen honlap egy megadott sablonra épül, struktúrájuk egyforma, esetükben nem alaposan megtervezett honlapkészítésről beszélünk. A keresők az utolsó helyek némelyikére hajítják őket, mivel a kereső-beállításokkal nem rendelkeznek. Ez tipikus esete annak, amikor az „ingyenesség sok pénzbe kerül”, hiszen tucattá válik az oldalunk, elvész a ködben, a többi hasonló cég weboldalainak tengerében.

A honlapkészítést profi céghez méltóan profikra kell bízni. Az interneten való puszta megjelenés azonban nem elegendő. Ez a félmegoldás, mint láttuk az ingyenes honlapkészítők sajátja, akiket nem érdekel a honlap további élete, az abban rejlő kiaknázható profit sorsa. Már pedig egy profik által elkészített weboldal csakis hasznot termelhet. De lássuk mi is kell ehhez:

1. Weboldalak a keresőkben: a felmérések szerint egy érdeklődő az általa keresett profilra kiadott találatok közül az első hármat, maximum az első ötöt nézi meg. Az ingyenes készített honlapok itt természetüknél fogva szóba se jöhetnek, hiszen nincs saját domain nevük, ami pedig alapfeltétel a weboldal készítésben. A honlapkészítést követően minimálisan az alap SEO beállításokat el kell végezni,

2. Tartsuk weboldalunkon az érdeklődőket: ha már rátaláltak honlapunkra az érdeklődők, akkor nem szabad „elengedni” őket. A honlapkészítés során biztosítani kell számukra, hogy minden kérdésükre választ kapjanak, hogy elérhetőségeinket megtalálják, és ne kelljen saját levelezőrendszerükbe átlépni – és ott más cégek reklámjaival szembesülni – ahhoz, hogy kérdéseiket feltegyék nekünk, valamint ne legyen szükségük szintén elkattintással térképes oldalakon megkeresni minket. Tehát többek között a következő funkciók elengedhetetlenek:

  • slide show, képnézegető, hogy a képi világ már megragadja a figyelmét, valamint szépen strukturált szöveges tartalom
  • rendelésfelvevő, vagy ajánlatkérő rendszer
  • Google Maps és útvonaltervező modul
  • hírlevél szolgáltatás

Honlapkészítés csomag ajánlataink

Szeretne új weboldalt?